Boven €29 gratis verzending
100% Traceerbare chocolade
Creëer jouw chocolade cadeau

Sinterklaasgeschenken

Een lekker origineel sinterklaasgeschenk voor je geliefden of favoriete collega’s? Friandries got you covered! De lekkerste chocolade, maar dan in een sint jasje, of tabberd in dit geval.

Sinterklaasgeschenken
Op zoek naar een origineel sinterklaasgeschenk?

Op zoek naar een origineel sinterklaasgeschenk?

Het is weer die tijd van het jaar waarin de zoetekauwen onder ons extra beloond worden, vooral rondom Sinterklaas! Wil je je partner, vrienden of familie dit jaar verrassen met een onvergetelijk sinterklaasgeschenk? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment Sinterklaas chocolade! Naast ambachtelijke en originele chocoladeletters en -kruidnoten, bieden we ook verrukkelijke vegan en lactosevrije chocoladeletters aan. Onze Sinterklaas geschenken zijn stuk voor stuk vervaardigd uit hoogwaardige chocolade, waarmee je gegarandeerd punten scoort. Of je nu op zoek bent naar Sinterklaas chocolade voor jezelf en je persoonlijke omgeving of als zakelijk sinterklaasgeschenk, bij ons vind je het perfecte sinterklaasgeschenk.

Chocolade sinterklaasgeschenken voor je gewaardeerde omgeving

Chocolade sinterklaasgeschenken voor je gewaardeerde omgeving

Sinterklaas biedt een uitgelezen kans om je waardering te tonen aan je geliefde familie en vrienden met een speciaal sinterklaasgeschenk van chocolade. Het geven van een kleinigheidje zal zeker gewaardeerd worden door degenen die het ontvangen. Met de unieke sinterklaasgeschenken van Friandries kun je oprecht je dankbaarheid en erkenning tonen. Onze sinterklaasgeschenken voor je geliefden worden met de hand vervaardigd en zijn moeiteloos te bestellen in onze gebruiksvriendelijke webshop. Voor grotere bestellingen kun je via het onderstaande contactformulier je wensen indienen. Wij denken graag met je mee!

Leuk om uit te delen, heerlijk om zelf te genieten

Leuk om uit te delen, heerlijk om zelf te genieten

Sinterklaas biedt de perfecte gelegenheid om wat liefs te doen. Maak dit jaar jouw Sinterklaas cadeau of surprise extra bijzonder door een luxueuze chocoladeletter of een pot smaakvolle chocolade pepernoten toe te voegen. Met onze unieke ingrediënten zullen je geschenken zeker in de smaak vallen. Denk aan onze luxe chocoladeletter met een afwerking van ruby chocolade, of onze vegan en lactosevrije chocoladeletter met chocolade en cranberry. Misschien ben je wel geïnteresseerd in onze chocolade pepernoten met verrassende smaakcombinaties. Misschien wil je ze helemaal niet cadeau doen aan een ander, maar wil je ze het liefste voor jezelf houden. Wij zullen niets verklappen.

Al onze sinterklaasgeschenken worden met de hand gemaakt en zijn gemakkelijk te bestellen in onze online winkel. Laat dit Sinterklaasfeest een zoete herinnering achter met onze verrukkelijke chocolade geschenken.