Boven €29 gratis verzending
100% Traceerbare chocolade
Creëer jouw chocolade cadeau

Chocoladeletters vegan

Ook met Sinterklaas hebben we dier- en milieuvriendelijke vegan chocoladeletters. Nagenoeg dezelfde heerlijke smaak maar dan 100% vegan. Kijk eens welke smaken Sint dit jaar heeft.

Chocoladeletters vegan
Vegan chocolade letter van Friandries

Vegan chocolade letter van Friandries

Het is weer (bijna) december en je bent op zoek naar de lekkerste vegan chocoladeletters. Of het voor jezelf is, je collega, een vriend(in) of iemand anders, Verder zoeken hoeft niet meer! Friandries heeft de lekkerste vegan chocoladeletters van hoogste kwaliteit. Naast dat een vegan chocolade letter van Friandries de lekkerste chocolade heeft, zijn ook de smaken, vormen en kleuren uniek! Zoals je van ons gewend bent.

Waarvan wordt een vegan chocolade letter gemaakt?

In de basis wordt chocolade niet van dierlijke producten gemaakt. Echter wordt er vaak voor smaak of structuur koe melk of melkpoeder toegevoegd. Zo blijft chocolade wel vegetarisch maar is het niet meer veganistisch. In pure chocolade zit vaak geen melk, hoe puurder de chocolade, des te meer cacao er in zit en des te minder (kans op) melk. Maar toch is het mogelijk om te genieten van een melk- of witte vegan chocolade letter. In dat geval wordt er in plaats van koe melk, een tarwe of notenmelk gebruikt. Bijvoorbeeld havermelk of amandelmelk. En die plantaardige melk werkt uitstekend! Je proeft nauwelijks verschil tussen een gewone of een vegan chocolade letter.

Vegan chocoladeletters bestellen

Friandries geeft je de keuze om je vegan chocoladeletters online te bestellen of in de winkel te kopen. Woon je in Tilburg of daar in de buurt? Dan is het zeker aan te raden een keer in onze winkel langs te komen om onze keuken en vitrine eens goed te bekijken. Je kan onze medewerker alles vragen over de heerlijke chocolade die we maken en als je het lief vraagt ook nog wat proeven! Komt het niet uit om langs te komen? Geen probleem natuurlijk, al onze vegan chocoladeletters en andere lekkernijen zijn online te bestellen in onze webshop.