Sinterklaasgeschenken

Ambachtelijke Sinterklaasgeschenken om jouw omgeving mee te verrassen. Ontdek de wereld van chocolade via de heerlijke chocolade sinterklaascadeaus van Friandries!

Ambachtelijke Sinterklaas chocolade

Ambachtelijke chocolade viert hoogtij tijdens Sinterklaas. Een gewone chocoladeletter of een handvol chocolade kruidnoten lijken wat saai geworden in het licht van de vele nieuwe smaakcombinaties. Daarom presenteert Friandries jaarlijks originele smaaksensaties, speciaal voor Sinterklaas. Ideaal als Sinterklaasgeschenk voor je moeder, vader en natuurlijk ook voor jezelf. Maar als je de voorkeur geeft aan klassiekers, geen zorgen; onze chocolade is van de allerhoogste kwaliteit. Zelfs als je niet voor de meest creatieve creatie kiest, proef je nog steeds de meest voortreffelijke cacao en ingrediënten.

Sinterklaas geschenk van Friandries

Een Sinterklaascadeau van Friandries is meer dan zomaar een Sinterklaasgeschenk. Het is een eerbetoon aan de creatieve geest van onze chocolatiers, die in deze periode volledig los mogen gaan om unieke chocoladebelevingen te creëren, geïnspireerd door de geuren, kleuren en smaken die Sinterklaas met zich meebrengt. Bovendien worden de Sinterklaaschocolaatjes met de hand gemaakt in onze chocolaterie, met dezelfde liefde en toewijding als al onze andere chocoladecreaties. Verken gerust onze diverse Sinterklaascategorieën en laat je betoveren door onze chocoladekunstwerken.

Onze sinterklaas specials

LET'S GET CREATIVE!

GET IN TOUCH. STAY IN TOUCH!