Boven €29 gratis verzending
100% Traceerbare chocolade
Creëer jouw chocolade cadeau

Become aReseller forFriandries

Onze chocoladeproducten zijn te vinden op diverse prachtige locaties door heel Nederland. Ben jij een trotse eigenaar van een delicatessenwinkel en wil je graag Friandries toevoegen aan jouw assortiment? We horen graag van je! Laten we samenwerken en Nederland veroveren met onze chocolade-creaties. 

Verkooppunten
Wekelijkse levering
Betaling op factuur
Ontdek de Friandries ervaring

Ontdek de Friandries ervaring

Bij Friandries wordt vakmanschap en creativiteit gecombineerd om bonbons te creëren die verfijning en luxe uitstralen. Ons assortiment omvat smaakcombinaties die de zintuigen prikkelen, terwijl onze ervaren chocolatiers met de hand elk stuk creëren. Geen idee is te gedurfd voor ons! 

Onze verkooppunten zijn verfijnde delicatessenzaken waar liefde voor lekker eten en bijzondere producten hoog in het vaandel staan. Je hoeft dus geen wereldreis te maken om van Friandries te genieten. 

Ben jij een trotse eigenaar van een delicatessenwinkel en wil je graag Friandries toevoegen aan jouw assortiment? We horen graag van je. Laten we samenwerken en Nederland veroveren met onze chocolade-creaties. 

Waarom Friandries voor jouw delicatessenzaak?

Friandries voor jouw delicatessen­zaak

Friandries staat synoniem voor premium kwaliteit en luxe. Onze met de handgemaakte bonbons stralen vakmanschap uit en bieden klanten een onvergetelijke traktatie. Deze chocolade voeg je niet alleen toe aan jouw assortiment, maar verheft het tot een nieuw niveau van verfijning.

Verras daaorm je klanten eens met iets buitengewoons. Ons unieke assortiment bonbons zal uw delicatessenzaak onderscheiden van de rest. Of het nu gaat om zoute drop of exquise passievruchtbonbons, Friandries biedt een reeks smaakcombinaties die je klanten zullen betoveren.

Unlimited chocolateexperiences

Bowery

Friandries is een mooi bedrijf dat niet zo maar bonbons maakt. Elke smaak is uniek en dat is precies wat wij nodig hebben in Bowery Restaurant (Hilton Amsterdam Airport Schiphol). Vooral de Bonbon met passievrucht en drop (Drop down Passion). of met Yuzu en bergamot (Yu-To-The-Zu) vindt de gast fantastisch. Het is leuk om de gast soms uit de dagen met smaken die je niet altijd gewend bent en dat maakt het uniek. Ook hoe de Choclatiers bij friandries te werk gaan is fantastisch om te zien. 

Bowery

Bowery
Bowery
Marriott

De bonbons van Friandries, aangeboden als welkomstgeschenk bij VIP-gasten in onze kamers, zijn een fantastische toevoeging aan de gastervaring in het Amsterdam Marriott Hotel. De verfijnde smaken en elegante presentatie hebben consequent lovende reacties van onze gasten ontvangen. Een perfecte manier om een gevoel van luxe en attentheid te tonen bij aankomst.

Marriott

Marriott
Marriott
Savarin

"Sinds wij samenwerken met Friandries merken wij dat we de zogenaamde wow-factor steeds vaker weten te bereiken. Chocolade geeft een geweldig gevoel Friandries chocolade overtreft dit dat is wat wij zoeken!"

Savarin

Savarin
Savarin
Pulitzer Amsterdam

"De samenwerking die we hebben met Friandries is altijd zeer profesioneel en creatief. We inspireren elkaar op het gebied van smaken en uitvoering!"

Pulitzer Amsterdam

Pulitzer Amsterdam
Pulitzer Amsterdam
Kruydt

De bonbons van Friandries zijn stuk voor stuk bijzonder en sterk van smaak. Onze gasten genieten dan ook keer op keer weer van deze bonbons. Het inspireert ons om op hetzelfde niveau als Friandries te koken, waardoor de bonbons perfect samen lopen met onze gerechten. Daarnaast zijn we hard bezig met het perfectioneren van onze eigen Friandries-Kruydt bonbon.

Kruydt

Kruydt
Kruydt
Henne Weinbar

Something chefs try to do whenever they make their own pralines.

Henne Weinbar

Henne Weinbar
Henne Weinbar
Vlaamsch Broodhuys

Dankzij jullie geweldige team hebben we onze geliefde kerstboomkoeken en sint S- koek overgoten met de meest verrukkelijke chocolade die we ons kunnen voorstellen. Jullie toewijding en vakmanschap hebben deze traditionele lekkernijen naar nieuwe hoogte gebracht en we zijn erg enthousiast om onze klanten deze feestdagen te trakteren op een smaakvolle ervaring. 

Vlaamsch Broodhuys

Vlaamsch Broodhuys
Vlaamsch Broodhuys
Diageo

The dedication of the Friandries team to create the perfect custom made chocolates to be paired with our Johnnie Walker Blue Label has been phenomenal! Their expertise around chocolate, all (exotic) flavor combinations and willingness to create the perfect chocolate pairing, really enhanced the way people are able to enjoy Johnnie Walker Blue Label.

Diageo

Diageo
Diageo

Get in touch

Bent je klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de veelzijdigheid van onze chocolade en hoe deze jouw bedrijf kan verrijken.