Boven €29 gratis verzending
100% Traceerbare chocolade
Creëer jouw chocolade cadeau

valentijn

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Wat past daar nu beter bij dan… Chocolade! En dan bedoelen we niet zomaar een reepje chocolade, maar een echte speciale valentijn chocolade. Onze chocolatiers bij Friandries sloven zich graag voor jouw liefde uit, en maken de allermooiste Valentijnsdag chocolade waarmee jij hem of haar ongetwijfeld verrast. Een mooie doos valentijn bonbons in allerlei verrassende smaken of een doosje valentijn hartjes van chocolade, wat kies jij om je geliefde in het zonnetje te zetten?

VALENTIJNS CHOCOLADE CADEAU DOEN
Valentijns chocolade cadeau doen

Valentijns chocolade cadeau doen

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Wat past daar nu beter bij dan… Chocolade! En dan bedoelen we niet zomaar een reepje chocolade, maar een echte speciale valentijn chocolade. Onze chocolatiers bij Friandries sloven zich graag voor jouw liefde uit, en maken de allermooiste Valentijnsdag chocolade waarmee jij hem of haar ongetwijfeld verrast. Een mooie doos valentijn bonbons in allerlei verrassende smaken of een doosje valentijn hartjes van chocolade, wat kies jij om je geliefde in het zonnetje te zetten?

Verover het hart van jouw valentijn met onze chocolade

Verover het hart van jouw valentijn met onze chocolade

In valentijns chocolade zit een stofje wat serotonine, het geluksstofje in hersenen, opwekt. Hierom staat chocolade ook wel bekend als liefdesmiddel. Het stofje dat in Valentijns chocolade zit heet Fenylethylamine, en zorgt voor extra bloedtoevoer naar je wangen, een verhoogde ademhaling en hartslag! Daarnaast geeft het een blij gevoel. Herken jij deze symptomen? Dit klinkt toch net als hoe jij je voelt wanneer jij je geliefde ziet! Chocolade wordt niet voor niks vaak geassocieerd met Valentijnsdag.

Chocolade versturen aan jouw valentijn

Chocolade versturen aan jouw valentijn

Wil jij je valentijn verrassen, dan kan je ervoor kiezen om de chocolade bonbons van Friandries rechtstreeks bij jouw valentijn thuis te laten bezorgen. Zorg dat je je bestelling op tijd doorgeeft, zodat de chocolatiers van Friandries op tijd aan de slag kunnen en jouw chocolade voor valentijn op tijd binnen is. Het gaat namelijk om handgemaakte chocolade en ambachtelijke liefde is wat je wilt op Valentijnsdag.