Valentijn

Valentijns chocolade cadeau doen

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Wat past daar nu beter bij dan… Chocolade! En dan bedoelen we niet zomaar een reepje chocolade, maar echte speciale valentijn chocolade. Onze chocolatiers bij Friandries sloven zich graag voor jouw geliefde uit, en maken de allermooiste valentijnsdag chocolade waarmee jij hem of haar ongetwijfeld verrast. Een mooie doos valentijn bonbons in allerlei verrassende smaken of een doosje valentijn hartjes van chocolade, wat kies jij om je geliefde in het zonnetje te zetten?

Chocolade versturen aan jouw valentijn

Wil jij je valentijn verrassen, dan kan je ervoor kiezen om de chocolade bonbons van Friandries rechtstreeks bij jouw valentijn thuis te laten bezorgen. Zorg dat je je bestelling op tijd doorgeeft, zodat de chocolatiers van Friandries op tijd aan de slag kunnen en jouw chocolade voor valentijn op tijd binnen is.

Stel je eigen doosje valentijns chocolade samen

Bij Friandries stellen wij graag de ideale combinatie van bonbons voor je samen in een doosje. Je kan dit echter ook zelf doen door op onze menukaart een selectie te maken van de bonbons waarvan jij denkt dat jouw geliefde die het lekkerst vindt. Kies voor verrassende valentijn chocolade om samen nieuwe smaken te ontdekken, of ga voor valentijnsdag chocolade met meer traditionele smaken.

Verover het hart van jouw valentijn met onze chocolade

In valentijns chocolade zit een stofje wat serotonine, het geluksstofje in hersenen, opwekt. Hierom staat chocolade ook wel bekend als liefdesvoedsel. Het stofje  wat in valentijns chocolade zit heet Fenylethylamine, en zorgt voor extra bloedtoevoer naar je wangen, een verhoogde ademhaling en hartslag! Daarnaast geeft het een blij gevoel. Herken jij deze symptomen? Juist ja, dit klinkt toch net als hoe jij je voelt wanneer jij je geliefde ziet! Chocolade wordt niet voor niks vaak geassocieerd met valentijnsdag.

Overzicht

Contactformulier