Boven €29 gratis verzending
100% Traceerbare chocolade
Creëer jouw chocolade cadeau

Momenten

Op zoek naar een tof cadeau om een speciaal moment te vieren of iemand te verrassen? Bij Friandries gaan we voorbij de standaard chocolade-ervaring! We brengen verrassende smaken en unieke creaties die elk moment speciaal maken. Ontdek onze collecties die perfect passen bij elke gelegenheid. Met onze chocolade kun je 'dankjewel', 'gefeliciteerd' of zelfs 'sorry' zeggen zonder een woord te hoeven gebruiken. Het is als magie, maar dan in chocoladevorm!

Momenten
Ontdek onze chocolade geschenken

Ontdek onze chocolade geschenken

Bij Friandries ontdek je een verrukkelijke selectie aan chocolade geschenken, waaronder bonbons, chocoladerepen, candybars en nog veel meer, stuk voor stuk met een eigen uniek en verrassend karakter. Onze creaties zijn altijd origineel, vernieuwend en bedoeld om de traditionele chocolademarkt op zijn kop te zetten met gedurfde smaken en innovatieve concepten. Of je nu een verjaardag viert, iemand feliciteert met een geslaagd examen of gewoon iemand wilt laten weten dat je om ze geeft, onze chocolade is perfect voor elk bijzonder moment. Bij Friandries staat kwaliteit bovenaan. We gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten en ons vakmanschap zorgt ervoor dat elke chocolade creatie perfect is. Of het nu gaat om een beterschapswens, een geboorte of een huwelijk, Friandries heeft het ideale chocoladegeschenk voor elke gelegenheid.

Ambachtelijke meesterwerken

Ambachtelijke meesterwerken

Onze chocolatiers zijn echte kunstenaars in hun vak, met een enorme passie en toewijding voor het maken van chocolade die je zintuigen verassen. Elk stuk chocolade wordt liefdevol met de hand gemaakt, met oog voor detail en vakmanschap, waardoor elke hap uniek is. Onze chocolade geschenken zijn de kers op de taart voor elke speciale gelegenheid! Stel je voor: tijdens een knusse babyshower schitteren met gepersonaliseerde bonbons om de aankomst van de nieuwe geboorte te vieren. Hoe schattig is dat? Nieuwsgierig naar onze collecties voor speciale momenten? Ontdek ons assortiment en vind het perfecte chocoladegeschenk voor jouw bijzondere gelegenheid!