Moederdag: met Friandries
maak je deze éxtra speciaal

Op Moederdag zetten we alle moeders even net dat kleine beetje extra in het zonnetje.
Of het nu gaat om jouw moeder, schoonmoeder, stiefmoeder of ieder ander die vandaag
extra verwend mag worden: Friandries is er voor jou. Met onze unieke chocoladesmaken
is er altijd iets voor jouw moeder.

Onze speciale moederdagcadeau's

Friandries staat bekend in Tilburg en omstreken om zijn unieke chocolade. Niet alleen de look, maar vooral ook de smaak van de chocolade is exclusief. Bij Friandries geen wit, melk of puur, maar een mix van chocolade, specerijen, kruiden en een grote verscheidenheid aan andere smaken. Op Moederdag kan je jouw moeder dus verwennen met precies dát wat zij lekker vindt. Kies zelf de lekkerste smaken uit óf laat je verrassen met een unieke combinatie aan chocoladesmaken. Benieuwd welke smaken je bij Friandries allemaal kunt tegenkomen? Kijk dan op onze menukaart.

Ontdek en ervaar de unieke smaken van Friandries voor Moederdag

Friandries: een winkel én chocolade-atelier in één. Als bezoeker krijg jij bij ons letterlijk een kijkje in de keuken. Dé plek waar bij ons alle unieke chocoladeproducten worden gecreëerd. Hier ontstaat de ultieme beleving voor de echte chocoholic door te spelen met kleur en smaak. Nothing becomes real until it’s experienced, dus: neem je moeder mee voor een kijkje in ons atelier en maak zo de chocolade die je haar geeft op Moederdag nóg specialer. Hoé tof is het om te weten hoe de chocolade die jij geniet bij de koffie gemaakt is? Voor wie niet in de buurt van Tilburg woont: onze chocoladeproducten worden op een aantal mooie locaties door heel Nederland verkocht. 

Friandries staat voor chocoladeproducten met een hoge kwaliteit, verse ingrediënten en pure smaken zonder onnodige toevoegingen. Ons doel is om de ultieme chocoladebeleving te creëren en te prikkelen met onze unieke combinaties van smaken en kleuren. Wil jij jouw moeder deze Moederdag in het zonnetje zetten, maar weet je nog niet precies hoe? Dan is Friandries er om jou te helpen. Neem contact met ons op voor vragen over ons assortiment of de andere mogelijkheden . Heeft jouw moeder allergieën en twijfel je of zij zorgeloos kan genieten van onze chocolade? Check dan onze allergeneninformatie! 

Ambachtelijke chocolade

Started as a bean now we're here