Boven €29 gratis verzending
100% Traceerbare chocolade
Creëer jouw chocolade cadeau

Friandries chocolade latenbedrukken

Gepersonaliseerde lekkernijen nodig? Wij kunnen chocolade bedrukken met logo's, teksten, foto’s, alles om de perfecte chocoladereep naar smaak te maken.

Chocolade bedrukken
Boven €29 gratis verzending
100% Traceerbare chocolade
Creëer jouw chocolade cadeau
Chocolade laten bedrukken door Friandries

Chocolade laten bedrukken door Friandries

Bij chocolade bedrukken wordt een gespecialiseerde printer gebruikt die ontwerpen en patronen kan afdrukken op chocoladerepen, truffels en andere chocoladeproducten. Dit proces gebruiken we bij Friandries ook om ontwerpen op maat te maken voor speciale evenementen of voor andere bedrijven om producten te personaliseren.

De chocolade die voor het drukken wordt gebruikt, is meestal gesmolten of getempereerd en de ontwerpen kunnen worden gemaakt met behulp van eetbare inkt en mallen. Het is een interessante manier om unieke en gepersonaliseerde chocolade producten te maken. Hierdoor geef je nog een extra dimensie aan je chocolade!

Chocolade bedrukken met tekst

Bij Friandries kan je eindeloos veel ontwerpen laten maken voor bedrukte chocolaatjes. Een leuke optie voor bedrukte chocolade is om chocolade te bedrukken met tekst. Op deze manier kan je een persoonlijke boodschap achterlaten op chocolade. Geef de bedrukte chocolade cadeau en verras iemand op een unieke manier met een door jou gecreëerde persoonlijke boodschap.

Chocolade bedrukken met logo

Naast chocolade bedrukken met tekst, kun je bij Friandries ook chocolade bedrukken met een logo. Dit kan bijvoorbeeld je bedrijfslogo zijn, of juist het logo van het bedrijf aan wie je een geschenk wil geven. Chocolade bedrukken met een logo is een leuke manier om chocolade te personaliseren, en om je bedrijf te promoten op een originele manier.

Chocolade bedrukken bij Friandries

Kortom, chocolade bedrukken is een manier om een uniek en creatief tintje te geven aan chocoladeproducten. Het is een interessante en innovatieve manier om unieke en gepersonaliseerde chocoladeproducten te creëren.

Wil jij graag een chocoladereep bedrukken of andere soorten chocolade bedrukken met tekst of met een logo? Friandries denkt graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden rondom bedrukte chocolade. 

afbeelding1.jpg

Veelgestelde vragen