Boven €29 gratis verzending
100% Traceerbare chocolade
Creëer jouw chocolade cadeau

Friandries brievenbus chocoladecadeau

Niet in de gelegenheid om een cadeautje te brengen of te ontvangen? Wij hebben het perfecte brievenbus cadeau! Onze luxe bonbondozen zijn perfect voor te leveren via de brievenbus. Benieuwd wat onze chocolatiers voor smaakexplosie in jouw brievenbus kunnen laten bezorgen?

Brievenbus chocolade
Boven €29 gratis verzending
100% Traceerbare chocolade
Creëer jouw chocolade cadeau
Brievenbus chocolade cadeau doen

Brievenbus chocolade cadeau doen

Chocolade cadeau doen is altijd een goed idee, maar ben je nu niet in de gelegenheid om iemand zelf te feliciteren, te bedanken of beterschap te wensen, dan kun je er ook voor kiezen om een brievenbus cadeau van chocolade te versturen. Dit hoeft niet te betekenen dat het om een simpele chocoladereep gaat, want bij Friandries hebben we verschillende chocolade cadeaus die gewoon op de deurmat kunnen vallen!

Het voordeel van het versturen van brievenbus chocolade is dat de bonbons, chocoladerepen of candybars bezorgd kunnen worden op elk gewenst moment. Je hoeft dus niet thuis te blijven om het cadeau te ontvangen. En... wellicht is de verrassing nog groter als er opeens een luxe doosje op de deurmat ligt!

Chocolade voor de brievenbus uitkiezen

Wat kies je nu voor brievenbus chocolade om iemand echt mee te verrassen? Bij Friandries hebben we verschillende opties die door de brievenbus passen. Wil je iemand beterschap wensen met een stukje geluk, ga dan voor een luxe bonbondoos van 10, 20 of 40 stuks. Laat je verrassen met de smaakcombinaties die onze ervaren chocolatiers hebben samengesteld.

Een jarige feliciteren op zijn verjaardag doe je met de skull van de maand. De skull van de maand is een speciaal gevormde bonbon die elke maand in een andere verrassende smaakcombinatie gecreëerd wordt.

Chocolade cadeau voor vegans? Ook dat hebben we! Kies een doosje heerlijke vegan bonbons, of schuif een vegan candybar door de brievenbus. Zoals je kunt lezen zijn mogelijkheden oneindig!

Chocolade versturen per post

Bestel jij je brievenbus chocolade bij Friandries? Dan zorgen wij ervoor dat jouw cadeau netjes op de juiste deurmat belandt. Je bestelling wordt verzonden via PostNL en de verzendkosten bedragen € 6,60 per pakket. Bestel je voor meer dan € 35 en binnen Nederland? Dan betaal je geen verzendkosten. Onze pakketjes versturen wij op elke werkdag, maar wil je graag in het weekend al iemand verrassen, bestel dan uiterlijk vrijdag voor 12.00 jouw chocolade brievenbus cadeau! 

Zelf een brievenbus cadeau samenstellen

Wil je een persoonlijke touch geven aan je brievenbus chocolade, dan kun je ook zelf een doos bonbons samenstellen. Je kan in onze webshop de menukaart van onze bonbons vinden. Onze bonbon smaken zijn niet de standaard smaken zoals je die in de meeste winkels vindt, maar des te leuker om iemand mee te verrassen. Al onze bonbons worden bovendien gemaakt met de mooiste designs en worden handgeschilderd door onze chocolatiers. Zo geef je dus ook nog eens een heel mooi brievenbus cadeau van chocolade!

afbeelding1.jpg

Veelgestelde vragen