Nothing becomes real until it's experienced | Friandries

Kom langs en ontdek!

All 'bout that taste, 'bout that taste

Vijf jaar geleden openden de deuren van de Friandries winkel aan de Willem II-straat 4 in Tilburg. Een winkel en chocolade-atelier in één. Een plek waar de bezoeker letterlijk een kijkje in de keuken krijgt. De plek waar de chocoladeproducten op ambachtelijke wijze worden gecreëerd. Door te spelen met kleur en smaak ontstaat de ultieme beleving voor de avontuurlijke chocoladeliefhebber, de fijnproever en iedereen dacht niet van chocolade te houden.

HIGH-END CHOCOLATE

Toonaangevende restaurants

We zijn erg trots op onze samenwerkingen met restaurants en hotels. We leveren onze chocolade aan toonaangevende restaurants in heel Nederland en ook in het buitenland. Zo kan je worden verrast met een (mix) van onze bonbons, een op maat gemaakte bonbon of zelfs een speciaal ontwikkeld chocoladeproduct. Wil jij Friandries ook aan jouw menu toevoegen? Neem dan contact met ons op en ontdek zelf dat de mogelijkheden écht oneindig zijn.

We begrijpen dat Tilburg niet voor iedereen om de hoek ligt. Gelukkig worden onze chocoladeproducten op een aantal mooie locaties door heel Nederland verkocht. Onze verkooppunten zijn verfijnde delicatessenzaken waar passie voor goed eten en bijzondere producten hoog in het vaandel staan. Wil jij Friandries ook aan jouw assortiment toevoegen? Neem dan contact met ons op.