Boven €29 gratis verzending
100% Traceerbare chocolade
Creëer jouw chocolade cadeau

Private label chocolate by Friandries

Jouw eigen luxe chocolade merk! Regel het binnen een mum van tijd met private label chocolade van Friandries en verkoop direct producten van de hoogste kwaliteit.

Private Label
Wekelijkse levering
Betaling op factuur
Private label

Private label

Wil jij onder jouw eigen bedrijfsnaam de beste en lekkerste bonbons leveren? Dan is private label chocolade van Friandries perfect voor jou! Wij brengen onze ambachtelijke chocolade onder jouw private label naar voren zodat jouw assortiment uitgebreid wordt. Zo kun je de beste kwaliteit en smaak garanderen aan alle klanten. Lees meer over private label chocolade van Friandries!

"Wij zijn erg blij met onze samenwerking met Friandries! Er is veel ruimte voor creativiteit terwijl het proces heel gemakkelijk verloopt. Het eindresultaat? Top notch bonbons met een verrassende look en heerlijke smaken."

- Bloomon

Wat is private label chocolade

Met een private label samenwerking met Friandries Chocolates maken wij de chocolade en wordt de chocolade onder jouw merknaam verkocht. Op die manier geef je heel het productieproces uit handen en kan jij je vooral focussen op het marketen van je chocolademerk (die nu de meest unieke en lekkerste bonbons en chocolade verkoopt)!

 

Verkoop de kwaliteit van Friandries

Friandries heeft veel ervaring in het maken van heerlijke bonbons en chocolade en dat proef je! Je kan vertrouwen op onze expertise in het maken van unieke chocolade van de hoogste kwaliteit producten. Onze chocolade wordt altijd gemaakt vanuit een creatief oogpunt, dit geldt voor zowel de smaak als het uiterlijk van de chocolade. 

Private label chocolade laten maken

Private label chocolade laten maken

Wat kan Friandries precies leveren, wat zijn de kosten hiervan en in welke hoeveelheden moet ik afnemen? Al deze vragen en meer zijn afhankelijk van een aantal factoren en afspraken die we onderling maken. Heb jij interesse in chocolade private label? Neem dan contact op met ons, proef wat heerlijke bonbons en voordat je het weet heb jij jouw eigen luxe chocolademerk!

Wrap your own Friandries

Laat je gegevens achter

Stuur een e-mail naar tim@friandries.nl of vul het contactformulier in. 

Wij nemen contact op via de telefoon

Zodra we je e-mail hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanvraag en voorstel

Wij gaan aan de slag met de aanvraag en komen met een voorstel. 

Productie en verzending

Zodra het voorstel is goedgekeurd, gaat het keukenteam voor je aan de slag en wordt de bestelling verzonden.

Get in touch

Bent je klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de veelzijdigheid van onze chocolade en hoe deze jouw bedrijf kan verrijken.