Boven €29 gratis verzending
100% Traceerbare chocolade
Creëer jouw chocolade cadeau

Chocolategifts forcustomers

Bij Friandries weten we dat chocolade de ultieme manier is om speciale mijlpalen te vieren, waardering te tonen of gewoonweg iemand een glimlach te bezorgen. Onze chocoladecreaties zijn als kleine kunstwerkjes die een onvergetelijke smaakervaring bieden. Met smaakcombinaties die met liefde zijn uitgebalanceerd en bonbons die eruitzien alsof ze zo van een regenboog zijn geplukt, is elke hap een waar genot.

B2B
Wekelijkse levering
Betaling op factuur
Verjaardagscadeau voor werknemers
Chocolade relatie­geschenken van Friandries

Chocolade relatie­geschenken van Friandries

Of je nu zakenrelaties of medewerkers wilt verrassen, wij staan klaar om je te helpen met een bijzonder chocoladegeschenk voor elke gelegenheid. Personalisatie is een eitje voor ons: we denken graag met je mee om jouw relatiegeschenk extra speciaal te maken. Onze chocolatiers kunnen de mooiste kunstwerken creëren in bonbonvorm, maar ook in andere vormen zoals candybars, chocoladeletters of chocoladerepen. Oftewel, alles is mogelijk bij Friandries!

Dus, laat ons weten wat je in gedachten hebt en wij zorgen ervoor dat jouw geschenk een onvergetelijke indruk achterlaat. Want laten we eerlijk zijn, wie wordt er nu niet blij van chocolade?

Chocoladereep met logo of bonbon met eigen logo?

Chocoladereep met logo of bonbon met eigen logo?

Bij Friandries kan je verschillende soorten chocolade laten bedrukken met je eigen logo. Afhankelijk van jouw wensen maken wij voor jou de perfecte chocola met logo. Wil je een chocoladereep met logo dan geef je simpelweg je design voorkeuren aan ons door en dan gaan wij aan de slag voor je. Wil je een selectie aan bonbons met eigen logo? Ook dat kan! Samen stellen wij een doosje bonbons samen en denken we na over de smaak en de samenstelling van de bonbons. Onze chocolatiers denken graag met je mee en zijn bovendien expert in het ontwikkelen van verrassende smaakcombinaties.

Personeelsgeschenken

Vier de verjaardag van je personeel

Ben je op zoek naar een perfect cadeau om je werknemers te bedanken, te feliciteren of een mijlpaal te vieren? Bij Friandries verras je je werknemers met de lekkerste chocoladeproducten. Schrijf een persoonlijke boodschap op een Friandries kaartje om je cadeau nog persoonlijker te maken!

Evenementen en beurzen

Wil je je bezoekers op een evenement of beurs een onvergetelijke indruk achterlaten? De chocoladeproducten van Friandries met verrassende smaakcombinaties zorgen voor een unieke ervaring.

Wrap your Friandries

Laat je gegevens achter

Stuur een e-mail naar tim@friandries.nl of vul het contactformulier in. 

Wij nemen contact op via de telefoon

Zodra we je e-mail hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanvraag en voorstel

Wij gaan aan de slag met de aanvraag en komen met een voorstel. 

Productie en verzending

Zodra het voorstel is goedgekeurd, gaat het keukenteam voor je aan de slag en wordt de bestelling verzonden.

Unlimited chocolateexperiences

Bowery

Friandries is een mooi bedrijf dat niet zo maar bonbons maakt. Elke smaak is uniek en dat is precies wat wij nodig hebben in Bowery Restaurant (Hilton Amsterdam Airport Schiphol). Vooral de Bonbon met passievrucht en drop (Drop down Passion). of met Yuzu en bergamot (Yu-To-The-Zu) vindt de gast fantastisch. Het is leuk om de gast soms uit de dagen met smaken die je niet altijd gewend bent en dat maakt het uniek. Ook hoe de Choclatiers bij friandries te werk gaan is fantastisch om te zien. 

Bowery

Bowery
Bowery
Marriott

De bonbons van Friandries, aangeboden als welkomstgeschenk bij VIP-gasten in onze kamers, zijn een fantastische toevoeging aan de gastervaring in het Amsterdam Marriott Hotel. De verfijnde smaken en elegante presentatie hebben consequent lovende reacties van onze gasten ontvangen. Een perfecte manier om een gevoel van luxe en attentheid te tonen bij aankomst.

Marriott

Marriott
Marriott
Savarin

"Sinds wij samenwerken met Friandries merken wij dat we de zogenaamde wow-factor steeds vaker weten te bereiken. Chocolade geeft een geweldig gevoel Friandries chocolade overtreft dit dat is wat wij zoeken!"

Savarin

Savarin
Savarin
Pulitzer Amsterdam

"De samenwerking die we hebben met Friandries is altijd zeer profesioneel en creatief. We inspireren elkaar op het gebied van smaken en uitvoering!"

Pulitzer Amsterdam

Pulitzer Amsterdam
Pulitzer Amsterdam
Kruydt

De bonbons van Friandries zijn stuk voor stuk bijzonder en sterk van smaak. Onze gasten genieten dan ook keer op keer weer van deze bonbons. Het inspireert ons om op hetzelfde niveau als Friandries te koken, waardoor de bonbons perfect samen lopen met onze gerechten. Daarnaast zijn we hard bezig met het perfectioneren van onze eigen Friandries-Kruydt bonbon.

Kruydt

Kruydt
Kruydt
Henne Weinbar

Something chefs try to do whenever they make their own pralines.

Henne Weinbar

Henne Weinbar
Henne Weinbar
Vlaamsch Broodhuys

Dankzij jullie geweldige team hebben we onze geliefde kerstboomkoeken en sint S- koek overgoten met de meest verrukkelijke chocolade die we ons kunnen voorstellen. Jullie toewijding en vakmanschap hebben deze traditionele lekkernijen naar nieuwe hoogte gebracht en we zijn erg enthousiast om onze klanten deze feestdagen te trakteren op een smaakvolle ervaring. 

Vlaamsch Broodhuys

Vlaamsch Broodhuys
Vlaamsch Broodhuys
Diageo

The dedication of the Friandries team to create the perfect custom made chocolates to be paired with our Johnnie Walker Blue Label has been phenomenal! Their expertise around chocolate, all (exotic) flavor combinations and willingness to create the perfect chocolate pairing, really enhanced the way people are able to enjoy Johnnie Walker Blue Label.

Diageo

Diageo
Diageo

Get in Touch

Bent u klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de veelzijdigheid van onze chocolade en hoe deze uw bedrijf kan verrijken.
Get in touch B2B