Boven €29 gratis verzending
100% Traceerbare chocolade
Creëer jouw chocolade cadeau

FRIANDRIES X
HENNE WEINBAR

Een paar weken geleden zijn we naar Duitsland gereden om een aantal bestellingen te leveren, ideaal om meteen een aantal chefs wat vragen te stellen!

FRIANDRIES X HENNE WEINBAR

In totaal is Hendrick al 18 jaar chef-kok, waarna hij in 2017 zijn eigen restaurant in Keulen heeft geopend. De focus van Henne Weinbar ligt op de ervaring die hij zijn gasten aan de tafels mee kan geven, elk gerecht is dan ook op de menukaart gezet met de ‘view of the table’ in gedachte.

Henne Weinbar is een restaurant zonder regels. De menukaart bestaat uit kleine gerechten, hierdoor kun je de tafel laten vol zetten en met een groep alles delen. Je kunt ook zelf je eigen menu samenstellen, je zit daarbij niet vast aan de volgorde van de menukaart. Op verschillende manieren kun je zo het hele menu ervaren.

Bij Henne Weinbar wisselen ze regelmatig van menu waarbij ze diverse gerechten vervangen. Hierbij hebben zij de vrijheid om in te gaan op hun stemming, soms hebben zij meer klassieke Franse gerechten op de menukaart staan en een andere keer zijn zij geïnspireerd door de Aziatische keuken.

Toen Hendrick de Friandries bonbons probeerde werd hij direct enthousiast over de kwaliteit, en de unieke smaken die Friandries heeft. Bij Henne Weinbar wordt er een dienblad met bonbons opgemaakt en kunnen de gasten hieruit kiezen.