Boven €29 gratis verzending
100% Traceerbare chocolade
Creëer jouw chocolade cadeau

NIEUWE
VERPAKKINGEN

Het is zover. Onze bonbons zijn nu eindelijk te koop in de nieuwe verpakkingen! Meer weten over de nieuwe verpakkingen? Lees dan verder!

NIEUWE VERPAKKINGEN

Design

De bonbondozen hebben een compleet nieuw uiterlijk gekregen. In samenwerking met Van Heertum Design zijn de bonbondozen en inleggers ontwikkeld. De transparante blisters en gekleurde bonbondozen zorgen voor een speels effect.

Duurzaam

Een van de belangrijkste aspecten bij de ontwikkeling van de nieuwe bonbondozen was duurzaamheid. De blisters die in de bonbondozen worden geplaatst zijn gemaakt van gerecycled plastic. Het gerecyclede plastic bestaat uit door consumenten gebruikte PET flessen. Door te werken met de plastic inlegger blijven de bonbons goed in de verpakking liggen en is de kans minimaal geworden dat de bonbons verschuiven of breken tijdens de verzending.

Recyclen bonbondozen

Ook aan het opnieuw gebruiken van de bonbondozen is gedacht. Is jouw bonbondoos leeg, gooi deze dan niet weg, maar neem de doos mee naar de winkel en dan kunnen wij de doos opnieuw vullen met een mooie korting (uitsluitend bij onze winkel in Tilburg).