Boven €29 gratis verzending
100% Traceerbare chocolade
Creëer jouw chocolade cadeau

Friandries x
Anthony’s kitchen

Friandries levert aan het hogere segment restaurants in binnen- en buitenland. Een van deze eerste restaurants in het buitenland was Anthony’s Kitchen in Duitsland, tijd voor een bezoekje dus!

Friandries x Anthony’s kitchen

Anthony opende zijn restaurant ‘Anthony’s Kitchen’ in 2014. Het concept is eenvoudig: ze willen het beste product in de buurt leveren. Door het grote en jonge team zijn ze in staat om hun gasten geweldige smaakervaringen te blijven bieden. Om ervoor te zorgen dat hun gasten bij elk bezoek iets anders ervaren veranderen zij hun menu elke vijf of zes weken. 

De chefs bij ‘Anthony’s Kitchen’ zijn hierbij niet begrensd door een kookstijl of een nationaliteit van keuken. Over de gehele wereld kijken de chefs bij Anthony’s naar interessante ingrediënten en producten om te verwerken in hun gerechten. De smaken die hen aanspreken combineren ze tot een prikkelende smaakervaring, elke keer weer! 

De bonbons worden bij Anthony’s Kitchen geserveerd in een Humidor, deze klimaatbox is namelijk perfect voor het regelen van de optimale omgeving voor de bonbons. Los hiervan ziet het er ook nog eens super vet uit! Afhankelijk van het menu en de smaken die hierbij passen rouleren ze in de smaken bonbons. Hierbij kijken zij ook naar de bonbons die goed aanslaan bij hun gasten.

Binnenkort delen we welk adres we nog meer in Duitsland hebben bezocht en wat we hier te weten zijn gekomen!