Boven €29 gratis verzending
100% Traceerbare chocolade
Creëer jouw chocolade cadeau
Skull of the month

Skull of the month

Een Friandries signature! De chocolade skulls van de maand. Elke maand hebben wij een andere heerlijke bonbon in de vorm van een doodshoofd, gemaakt met ingrediënten uit het seizoen.

Chocolade skulls van de maand

Een heerlijke bonbon in de vorm van een doodshoofd, dat zie je zeker niet zo vaak? Nou, bij Friandries is het een staple in het assortiment geworden! Elke maand wordt er een andere smaakcombinatie gemaakt van verse ingrediënten uit het seizoen, bereid door onze chocolatiers. Ook in het design wordt creatief werk verricht om elke maand een chocolade skull met een ander uiterlijk in de winkel te hebben liggen. Weet jij jouw favoriete smaak nog?

Wat zit er in onze chocolade skulls

De chocolade die wordt gebruikt bij de chocolade skulls  van Friandries is van de hoogste kwaliteit. Wij gebruiken alleen de beste cacaobonen uit verschillende delen van de wereld, waardoor de smaken uniek en intens zijn. De vullingen van de skulls zijn eveneens van de beste kwaliteit en variëren van room, ganache, fruit, noten en kruiden.

Chocolade skulls bestellen

Als je op zoek bent naar een echt unieke bonbon ervaring met speciale smaken, dan zijn de chocolade skulls van Friandries zeker een aanrader voor jou! Of je nu een bonbon liefhebber bent,  je vind leuk om eens met wat anders thuis te komen of bent op zoek naar een speciaal cadeautje. De chocolade skulls van Friandries vallen nooit tegen. Probeer ze uit en laat je versteld staan van de kwaliteit en smaak van de skulls. Bij Friandries zijn de chocolade skulls makkelijk te bestellen via de website. De skulls van de maand worden aangeboden in luxe doosjes van 5 stuks. Wanneer je een bestelling voor 12.00 uur plaatst wordt deze op dezelfde dag al verzonden.