Boven €29 gratis verzending
100% Traceerbare chocolade
Creëer jouw chocolade cadeau

Pasen

Paaseieren en de paashaas houden zich niet schuil bij Friandries, Althans de chocolade paashaas! Neem een kijkje bij ons aanbod paaschocolade en laat jouw favorieten thuis bezorgen.

Pasen

Geef chocolade voor Pasen cadeau

Bij Friandries staan we voor chocolade van hoge kwaliteit. Met Pasen, dé feestdag waarbij chocolade niet mag ontbreken, is Friandries er om jou te voorzien van de meest state of the art chocoladecreaties. Wij laten jou kennis maken met de veelzijdigheid van chocolade voor Pasen in look, kleur én smaak. Als je iemand wil verrassen met pasen dan zijn paaseitjes natuurlijk een heel geschikt cadeau. Daarnaast kan je met Pasen chocolade geven van Friandries in de vorm van bonbons. Met Pasen vind je bij ons de lekkerste en meest unieke Paas chocolade, ook voor wie dacht niet van chocolade te houden!

Paas chocolade voor op de brunchtafel

Bij Pasen hoort natuurlijk een paasbrunch met familie of vrienden. Een leuke manier om de brunchtafel aan te kleden is door unieke chocolade paaseieren op tafel te leggen. Kleed de tafel verder aan met een leuk tafelkleed en mooi servies en jouw paasbrunch is compleet! Hou je niet van chocolade? Zelfs dan is er iets voor jou bij Friandries. Onze smaken zijn zo uniek en uiteenlopend, dat er voor iedereen wel iets bij zit. Zoet, zuur, zout, bitter, kruiden, specerijen, pittig en umami: dat zijn de acht smaken die je in de chocolade van Friandries zal terugvinden. Kijk op onze webshop voor de smaken die wij bieden én check de menukaart om precies te zien in welke bonbon je welke smaak terugvindt.

Chocolade bestellen voor pasen

Wil jij tijdens Pasen genieten van de unieke Paas chocolade van Friandries? Wij spelen met kleur en smaak en creëren zo de ultieme chocoladebeleving voor de avontuurlijke chocoladeliefhebber. Bij ons kun je paas chocolade online bestellen door eenvoudig de gewenste paaschocolade in je winkelmandje te stoppen op onze webshop. Bovendien kan je je paaschocolade laten bezorgen door Friandries. Dit betekent dat je alleen maar je bestelling hoeft te plaatsen in de webshop, en dan regelen wij de rest! Bestel snel in onze webshop of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Heeft er iemand in jouw gezelschap last van voedselallergieën? Check dan onze allergeneninformatie!