Chocolade Nieuwjaarsgeschenken om te Verrassen | Friandries

Op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk?

Het nieuwe jaar direct starten met een goede indruk? Een origineel eindejaarsgeschenk kan daar zeker aan bijdragen. Vele bedrijven geven klanten en werknemers rondom Kerstmis vaak kerstgeschenken waardoor ze die periode al veel geschenken mogen ontvangen. Om dan juist out-of-the-box te denken met een oud en nieuw geschenk zorg je meteen voor een aangename verrassing om het nieuwe jaar mee te starten. Voor dit originele nieuwjaarsgeschenk ben je bij Friandries aan het juiste adres. Ons aanbod oud en nieuw geschenken bestaat uit onze luxe bonbondozen in verschillende maten. Kies voor een box met 10, 20 of 40 bonbons en verras je personeel, relaties of andere dierbaren met dit heerlijke chocolade eindejaarsgeschenk. Of je nu op zoek bent naar een nieuwjaarsgeschenk voor particulieren of zakelijk, bij ons vind je het ideale unieke eindejaarsgeschenk. 

Chocolade eindejaarsgeschenk voor je personeel of relaties

Met een origineel eindejaarsgeschenk begin jij het jaar gelijk met een knal. Bedank je personeel en relaties voor de fijne samenwerking van afgelopen jaar en kijk gelijk positief vooruit op komend jaar met een oud en nieuw geschenk. Het geven van een origineel eindejaarsgeschenk zal zeker gewaardeerd worden door de ontvangers. Met de unieke nieuwjaarsgeschenken van Friandries kan je echt je blijk van waardering tonen. 

Al onze eindejaarsgeschenken voor je personeel en relaties worden handgemaakt en zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop.

Uniek oud en nieuw geschenk met chocolade

Maak dit jaar jouw oud en nieuw extra bijzonder door je vrienden, geliefden of kennissen eens extra te bedanken met een origineel eindejaarsgeschenk. Overheerlijke chocolade met unieke smaken zullen je cadeau zeker in smaak laten vallen. De nieuwjaarsgeschenken van Friandries zijn een waar feest voor iedereen die van chocolade houdt. 

Alle eindejaarsgeschenken worden handgemaakt en is eenvoudig te bestellen in onze webshop. 

LET'S GET CREATIVE!

GET IN TOUCH. STAY IN TOUCH!