Boven €29 gratis verzending
100% Traceerbare chocolade
Creëer jouw chocolade cadeau

Hanos

Exclusief voor de Hanos heeft Friandries chocolade producten ontwikkeld. Wil je meer weten over de samenwerking met Hanos. Lees dan verder!

Hoge kwaliteit chocolade­producten

Hoge kwaliteit chocolade­producten

Friandries Chocolates heeft exclusief voor HANOS zes verschillende bonbons gecreëerd die zijn onderverdeeld in drie thema’s. In iedere doos zitten twee verschillende smaken (2x30 bonbons). Perfecte smaken om een diner mee af te sluiten of om te serveren bij een kop koffie/thee.

  • Sour: kalamansi/vanille en bergamot/sechuan
  • Bitter: koffie/kardemom en amandel/citroen/venkelzaad
  • Sweet: framboos/lychee en mandarijn/jasmijn.
Extra sensatie

Extra sensatie

Naast de bovenstaande thema dozen heeft Friandries Chocolates ook twee bonbons gecreëerd die een extra sensatie geven door het gebruik van twee vullingen. In deze bonbondoos zitten 30 bonbons met een gelei van zwarte bessen en een ganache van citroenmelisse in melkchocolade en 30 bonbons met een gelei van mango en een ganache van dragon in pure chocolade. Ook deze zijn perfecte om een diner mee af te sluiten of om te serveren bij een kop koffie/thee.

Candybars

Candybars

Verder heeft Friandries Chocolates exclusief voor HANOS candybarhulzen ontwikkeld in vier soorten chocolade en designs. In iedere doos zitten twee verschillende soorten (2x30 bars). Met deze candybars ben je flexibel om eigen smaken en vullingen te gebruiken. Ideaal om te gebruiken als onderdeel van je dessert.

  • Wit & Ruby: gemaakt van Zephyr witte chocolade en Ruby chocolade
  • Puur & Melk: gemaakt van Ocoa pure chocolade en Alunga melkchocolade