Allround Manager bij Friandries!

A

Ben jij de alleskunner die het verschil gaat maken bij Friandries? Als onze nieuwe Allround Manager ga je een belangrijke rol vervullen binnen Friandries. De functie vraagt om flexibiliteit en iemand die het leuk vind om binnen allerlei facetten van dit jonge bedrijf werkzaam te zijn. Oh, en je houdt van chocolade ;-). 

Hoe gaat een maandag er voor jou ongeveer uitzien?

Je neemt de bestellingen die je hebt ontvangen door met de chef uit de keuken en maakt samen een productieplanning voor de komende week. Je zorgt er samen voor dat er genoeg chocolade uit ons chocolade atelier komt rollen! 

Daarna controleer je of alle verpakkingen voldoende aanwezig zijn om de bestellingen te kunnen verwerken en zorg je dat alles voorradig is mocht dit niet het geval zijn. Vervolgens kun je verder met het afhandelen van de online bestellingen en zorg je dat alle pakketten tijdig aan PostNL worden meegegeven. En vergeet vooral de winkel niet!: Zorg dat alle klanten goed geholpen worden en ze met een lach de winkel uitgaan. 

Je voelt hem na deze omschrijving vast al een beetje aankomen: binnen Friandries ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers, zowel telefonisch als per mail en in de winkel. Om papiertjes van opleidingen geven wij niet zoveel, als je maar communicatief erg sterk bent, klantgericht, vriendelijk en sociaal. Het principe ‘alles voor een glimlach’ is erg belangrijk binnen Friandries! 

Naast communicatief vaardig vinden wij het belangrijk dat je een doorpakker bent en uit je zelf dingen ziet die beter kunnen en hier ook opvolging aan geeft. Je bewaakt de processen binnen Friandries en verbetert deze waar nodig. 

Minder spannend maar wel nodig: ook het inplannen van afspraken en schrijven van offertes behoren tot de werkzaamheden. 

Nog even in het kort. Wij zoeken:

 • Een gedreven chocoladeliefhebber en aanpakker;
 • Iemand die communicatief vaardig, klantgericht, en sociaal is. 
 • Iemand die daadkrachtig, ondernemend en betrokken is: samen met ons wil je de chocolademarkt veranderen; 
 • Iemand die de Nederlandse taal uitstekend beheerst;
 • Iemand die oplossings- en resultaatgericht kan denken maar vooral ook zo kan handelen (daadkrachtig).

Wat bieden wij?

 • Een jong team vol talent en drive, met ervaring in het bouwen en opschalen van een onderneming.
 • Gemotiveerde collega’s die openheid en werken op topniveau hoog in het vaandel hebben staan.
 • De kans om nieuwe concepten te bedenken en je creativiteit de vrije loop te laten.
 • De kans om een bijdrage te leveren aan de opbouw van een bedrijf dat de chocoladebranche in Nederland gaat veranderen.
 • Tijd om het team te leren kennen: zowel op maandagochtend tijdens de wekelijkse teammeeting maar ook tijdens het afsluiten van de week op vrijdagmiddag onder het genot van een borrel.  
 • Een marktconform salaris met doorgroeimogelijkheden.
 • Chocolade in overvloed! 
   

Enthousiast? Solliciteer direct via het onderstaand formulier.